Ervaringen van cliënten

Psycholoog Groningen - Psycholoog Josienna

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“De gesprekken met Josienna voelen heel natuurlijk aan. Josienna gaat kundig en met humor te werk wat mij een gevoel van vertrouwen geeft. De dingen die op dat moment spelen worden besproken en hebben op wonderbaarlijke wijze toch altijd met elkaar te maken. Josienna raakt hierin de juiste snaar waardoor ik ook elke keer het gevoel heb ‘verder’ te komen.”
Psycholoog Groningen – Josienna

4 / 5 sterren –
“De gesprekken bij Josienna heb ik altijd als zeer prettig ervaren. In het contact is ze laagdrempelig en concreet. Ze kan achter de dingen kijken waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt. Josienna is een enthousiaste en gedreven vrouw die op een natuurlijke manier het gesprek met je aan gaat om samen met jou je vragen te beantwoorden.”
Psycholoog Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“De kracht van Josienna schuilt voor mij in de manier waarop zij je op een andere manier kan laten kijken naar zaken waarmee je worstelt. Ze weet, op een bijzonder fijngevoelige manier, van complexe gevoelens iets eenvoudigers te maken en er een verrassende draai aan te geven. Hierdoor kun je in het probleem waarmee je kwam ineens weer een nieuwe mogelijkheid zien. En met hernieuwde kracht en zin stap je de deur uit om ermee aan de slag te gaan!”
Psycholoog Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Josienna heeft ons geweldig geholpen toen we het moeilijk hadden in onze relatie. Door haar liefdevolle en positieve begeleiding leerden we elkaars bedoelingen weer zien, waardoor we ons weer verbonden voelden. We zijn er zowel individueel als samen sterker door geworden.”
Psycholoog Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Wij hebben contact opgenomen met Josienna omdat we er samen niet meer uitkwamen. Bij ons is sprake van een complexe situatie met name omdat er sprake is van een samengesteld gezin. Josienna heeft ons geholpen inzicht te krijgen in de problematiek met veel humor, vol liefde en af en toe zeer ontnuchterend.”
Psycholoog Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Wij zijn erg blij en vooral dankbaar dat wij bij Josienna terecht zijn gekomen voor relatietherapie. Josienna heeft ons veel inzichten verschaft, die ook meteen toepasbaar waren. Ze voelt dingen heel goed aan, en weet echt tot de kern te komen. We hebben meerdere keren versteld gestaan hoe goed ze aanvoelt wat er werkelijk speelt. Wij voelen ons zeer op ons gemak bij Josienna en vinden haar een warme, vriendelijke en barmhartige dame. Kortom: Wij kunnen Josienna absoluut aanbevelen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Groningen - Home

Psycholoog Groningen

Ik ben Josienna, psycholoog.

In mijn praktijk Psycholoog Groningen ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Psycholoog Groningen >>

Relatietherapie

Relatieproblemen

Wanneer partners in hun relatie tegen problemen oplopen waar zij zelf niet meer uit komen, kan relatietherapie behulpzaam zijn.

Relatieproblemen >>


Psycholoog Groningen Ervaringen van cliënten
Josienna gaat kundig en met humor te werk wat mij een gevoel van vertrouwen geeft ...
psycholoog groningen Psycholoog Groningen
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
Ik ben aangesloten bij:

batc
psycholoog groningen Psycholoog Groningen
Waterland 90
9734 BK Groningen
Route naar mijn praktijk
Top